Radnički

Mačevalački klub. Club scherma. Cercle d' Escrime. Фехтовальный клуб. Club de Esgrima. Fechtklub. Fencing club.

NIŠTA U ŽIVOTU NIJE BESPLATNO ALI… DOPUNJENO IZDANJE

Na dnu teksta možete videti epilog priče iz Budimpešte.

SJAJNO PRIZNANJE ZA NAŠEG VIDANA MILENKOVIĆA, I TO NE JEDNO.

OVIH DANA STIŽU SAMO PRIZNANJA I REČI HVALE ZA NAŠEG TAKMIČARA, SUDIJU, AKTUELNOG PRVAKA SRBIJE U SABLJI, JUNIORSKOG I SENIORSKOG POJEDINAČNO I EKIPNO, SPORTISTU NACIONALNOG RANGA TIME I STIPENDISTU MINISTARSTVA SPORTA, INAČE ODLIČNOG STUDENTA FON-A.

DA SE OSVRNEMO NA SAM NASLOV OVOG TEKSTA, VIDAN JE PREPOZNAT OD STRANE EVROPSKE MAČEVALAČKE KONFEDERACIJE KAO JEDAN OD TALENTOVANIH SPORTISTA NA KOJIMA ĆE SE TEMELJITI BUDUĆNOST TRENERSKOG POSLA U NAŠEM SPORTU A SA ČIME SE I NAŠ SAVEZ SLAŽE TE JE POZVAN NA TRENERSKI KURS U BUDIMPEŠTI NA KOJEM PREDAJU DOAJENI SVETSKOG MAČEVANJA. POGLEDAJTE SAMO TA IMENA

DALJE, SVETSKA MAČEVALAČKA FEDERACIJA MU UPUĆUJE POZIV NA KAMP NEPOSREDNO PRED SVETSKO PRVENSTVO ZA SENIORE U MILANU (NA KOJEM ĆE UČESTVOVATI CRÈME DE LA CRÈME SVETSKE SABLJE), A VIDAN I NAŠ SAVEZ SE RADO ODAZIVAJU I PRIPREME ZA NJEGOV NASTUP KREĆU ODMAH PO POVRATKU SA KURSA U MAĐARSKOJ. NAPORNO ĆE TRENIRATI I SPREMATI SE KAO ŠTO UOSTALOM TO I ČINI VEĆ TOLIKE GODINE TAKO DA MU SE NIŠTA OD OVOGA NIJE DESILO SLUČAJNO, SVE JE ON TO ZARADIO. ODNOSOM PREMA SPORTU, TRENINGU, KLUBU, KOLEGAMA I PRIJATELJIMA!

Redove potpisuje ponosni trener ovog finog, skromnog i izvanrednog sportiste i čoveka.

P.S. Nije ovo usamljeni slučaj u MK Radnički, ovo je samo početak sage o vanserijskim mladim ljudima koji će ispisivati istoriju našeg Kluba i srpskog sporta.

IDEMO DALJE. EVROPSKO PRVENSTVO U PLOVDIVU PA SVETSKO PRVENSTVO U MILANU